Опубліковано Залишити коментар

Встановлення натяжної стелі в передпокій в Одесі

Передпокій – місце, де збираються члени сім’ї зі своїми близькими друзями, щоб приємно провести час. Це, як правило, велика кімната з достатньою кількістю світла. Іноді передпокою люди називають коридор, і з цим можна посперечатися. Хоча, якщо вважати, що це приміщення розташоване першим при вході, то суперечностей у трактуванні немає.

Які стелі встановлюються в передпокій

У приміщенні з невеликими розмірами чудово виглядатимуть натяжні стелі в передпокій в Одесі – як одно-, так і дворівневі. У подібних комбінаціях виграшно виглядатиме поєднання різних фактур і матеріалів, завдяки чому простір навколо поступово перетвориться.

Конструкції надійні та довговічні, можуть похвалитися відмінними характеристиками експлуатації та затишними рішеннями. Саме тому встановлення стелі в передпокій в Одесі дозволяє привнести в оздоблення кімнати сучасний неповторний шик!

Усі існуючі сьогодні моделі поділяються на кілька різновидів:

За кількістю рівнів. Стали доступними рішення на 1, 2 і навіть 3 поверхи! Візуальний ефект дозволяє збільшити приміщення за шириною та висотою. При цьому моделі на 2 рівні можуть мати один або кілька кольорів.

За матеріалом виготовлення. Плівкові моделі виготовляються із спеціальної плівки, що складається з поліуретану. Тканинні виготовляються з нетканого матеріалу. Ситцеві виступають окремою категорією. За порадою фахівців, встановлюйте в передпокої та коридорі саме моделі з плівки. Також стеля може бути матовою, глянцевою або з фотодруком.

На вигляд освітлення. Тут розглядаємо тільки дві групи: з освітленням, і ті, де створюється ілюзія «стелі, що ширяє». Завдяки правильно розташованим лампам, здається, що деякі частини конструкції ширяють у повітрі.

Особливості монтажу стелі в передпокій

Перш ніж встановлювати конструкцію, необхідно переглянути, де і як розміщені всі комунікації, адже ви їх приховуватимете за натяжною стелею. Це електричні кабелі, пожежна сигналізація, інтернет-кабель, відеоспостереження, а також закладні деталі для шаф-купе.

Що стосується фактури, то особливо гарна глянсова – вона додає висоту низьким стелям, за відсутності природного освітлення. Широке використання отримали сатинові та матові стелі.

Фахівці радять використовувати кремові та коричневі відтінки для кольорової гами. Від багатьох чинників залежить вартість натяжної стелі в Одесі. Але не завжди ціна відіграє ключову роль. Усі чинники мають бути враховані у єдиному оптимальному варіанті.

Плюси встановлення натяжної стелі в передпокій

Серед найбільш значних переваг можемо відзначити:

Простоту встановлення.

Ціна на натяжну стелю в коридор в Одесі, яка відрізняється доступністю.

Імунітет до дії вологи.

Досить великий вибір кольорів та відтінків полотна, які дозволяють зробити територію більш освітленою та візуально розширити її.

Існує можливість вибору фактури поверхні. Також ви можете уточнити, чи потрібна вам плівка або текстиль.

Роботи зі встановлення займають мінімум часу. Після монтажу майже не залишається сміття.

Дозволено використовувати вбудовані світильники, щоб створити рівномірне освітлення по всій площі.

Зменшення висоти приміщення виявиться мінімальним.

Не відмовте собі в задоволенні спостерігати гарну стелю у себе вдома в передпокої або коридорі! Адже будинок – це місце, де ми заряджаємося енергією, щоб згодом дарувати рідним та близьким людям позитивну енергетику та приносити допомогу Миру!

Залишити відповідь