Опубліковано Залишити коментар

Встановлення натяжної стелі у спальню в Одесі.

Спальня – це місце, де можна відпочити та розслабитись, побачити солодкі сни та побудувати плани на майбутнє. І дуже важливо, щоб у цій кімнаті все було красиво!

Які стелі встановлюються у спальню

Верхня частина оздоблення кімнату заслуговує на особливу увагу, тому що вона створює завершеність інтер’єру, і повинна бути ретельно продумана. Якщо говорити коротко, то вся різноманітність стель ділиться на два види – плівкові та тканинні. За обома варіантами виконується встановлення стелі у спальню в Одесі. Плівкові різновиди можуть бути матовими, глянсовими та сатиновими. Всі ці різновиди створені на основі плівки, а різниця спостерігається виключно у фактурі стелі.

Особливості монтажу стелі у спальню

Є деякі критерії, дотримуючись яких, ви зможете підібрати та встановити ідеальне покриття:

Нейтральність. Для спальні підходять м’які тони, спокій та затишок. Про щастя подружжя не повинні кричати яскраві кольори.

Плавність та м’якість. При створенні комбінованих конструкцій з кількома рівнями, ви повинні відмовитись від гострих кутів та поєднання контрастів – краще виберіть такі натяжні стелі в спальню в Одесі, щоб вони показували плавні переходи та вигнуті лінії.

Матовість. Потрібна для кількох цілей. Перше – вам не потрібно бачити своє відображення на стелі, це заважає спокійному сну. Друге – на поверхні з глянцю можуть бути відображені відблиски від вуличних ліхтарів або машин, що проїжджають. Альтернативний варіант – використання сатинового полотна, яке не дає відблисків.

Екологічність. Співпрацюючи з постачальником, вимагайте від нього пред’явлення всіх сертифікатів продукції. Тільки так ви можете убезпечити себе від виділення із покриття шкідливих речовин у вашій спальні.

Кольори мають бути лише природними – бежевий, білий, пастельні весняні фарби. Не дивіться на вартість натяжної стелі в спальню – звертаючи увагу на даний параметр, ви ніколи не створите справжню красу!

Візерунки. Потрібно вибирати нейтральні мотиви – скажімо, хмари чи зоряне небо. Тоді вони будуть діяти заспокійливо, контролюючи баланс вашого настрою. Краще відмовтеся від абстракцій та складних орнаментів – вони чинитимуть тиск на психіку.

Фактура. Натяжні полотна можуть бути різними. Це виняткова гладкість або якісна фактура, імітація природного каменю, замші, шовку, шкіри чи штукатурки. Який варіант вибрати, потрібно вирішувати, виходячи із загального стилю оформлення приміщення. Ціна на натяжну стелю в спальню може змінюватися в досить широких межах.

Плюси встановлення натяжної стелі у спальню

Перша позитивна якість – це ідеальний зовнішній вигляд. Гладка, рівна поверхня відразу викликає приємні емоції. Якщо ж врахувати, що за красивою плівкою можна сховати всі дефекти стелі, не зашпаровуючи їх, то ця обставина перетворюється на ще один приємний бонус. Що ще важливе?

Екологічна безпека матеріалів, що застосовуються. Їх не потрібно часто освіжати в плані збирання, тому що вони мають імунітет до забруднення та пилу.

Якщо правильно експлуатувати конструкцію, вона прослужить довгий час, без ремонтів і оновлення.

Властивості звукоізоляції також знаходяться на висоті. Це дуже добре, тому що у спальні дуже хочеться тиші.

Дивовижною є стійкість до вологи. Навіть при затопленні вода буде зібрана на внутрішній поверхні стелі, розтягнувши його. У такому стані ви чекатимете на фахівців. Внутрішнє оздоблення кімнати не постраждає, бо фахівці відкачають усю воду.

Залишити відповідь