Опубліковано Залишити коментар

Натяжні стелі з фотодруком в Одесі.

Головне завдання будь-якого ремонту – створення стильного, затишного та комфортного інтер’єру, насичення кімнати фарбами та цікавими акцентами. Такі рішення виконують стелі із фотодруком в Одесі. Завдяки даним конструкціям можна реалізувати будь-які сучасні задуми.

Що таке натяжна стеля з фотодруком?

Натяжні стелі з фотодруком – конструкції, що встановлюються по периметру кімнати. Стелі, які не мають швів, завжди виглядають акуратно та красиво. Основа полотен – світлий матеріал із нанесеним на ньому малюнком, який гармонує із дизайном. Наносяться фотодруки чорнилом за допомогою спеціальної техніки.

Застосування фотодруку дозволяє обіграти нерівну поверхню стелі. Це дуже важливо в тому випадку, якщо приміщення невелике і рівні, виступи.

Завдяки малюнку можна поділити приміщення на зони, надати їй організацію. Цей прийом особливо комфортний у приміщеннях, де є різні зони різного призначення. Наприклад, монтаж натяжних стель з фотодруком буде доречна у вітальні. Тут за допомогою такого методу можна відокремити обідню ділянку від гостьового: зоровий ефект чітко вкаже на призначення функціональної зони.

Натяжна стеля даного типу вважається ідеальною альтернативою того варіанту, коли застосовується художній розпис. Сама картинка може бути виконана у різній техніці. Головна перевага фотодруку на навісному полотні – можливість створити тривимірне зображення. Цей прийом дає можливість візуально змінити сприйняття приміщення, іноді візуально збільшити висоту стін.

Не можна забувати про звільнення. Стелі з фотодруком не страшна сильна волога. При необхідності поверхню можна протерти, використовуючи вологу ганчірку. Друк не втратить своїх фарб, на поверхні не з’являться розлучення. Натяжні стелі з фотодруком в Одесі мають тривалий термін служби (щонайменше 15 років). Навіть у тому випадку, якщо на поверхню осяде пил, вона буде непомітною завдяки присутньому малюнку. Крім того, ціни на натяжні стелі з фотодруком доступні для кожного покупця.

Варіанти натяжних стель із фотодруком

Стеля з малюнком вважається унікальною, оскільки фотодрук доречний у будь-якому приміщенні будинку, квартири. Від призначення приміщення залежить тема зображення.

Стелі з малюнками бувають таких видів:

Однорівневі. Прості та лаконічні, виглядають стильно та вишукано.

Двохрівневі. Завдяки таким конструкціям створюється цікавий дизайн приміщення. Крім того, такі стелі дозволяють приховати дефекти поверхні.

За тематикою фотодруку бувають такі види:

Анотація. Такі зображення можуть передавати настрій, незвичайну атмосферу завдяки комбінації фігурок і орнаментів.

Із природними візерунками. Ця тематика в будь-якому випадку вважається виграшною, оскільки завдяки їй атмосфера в кімнаті стає гармонійною, спокійною та затишною.

Малюнки із зображенням тварин застосовуються не тільки для оформлення стін. Фотодруки здатні передати все різноманіття природи.

Із відомими картинами. Такі полотна вважаються рідкісними. Підходять для великих кімнат із класичним стилем.

Матеріал стель із фотодруком

Як правило, застосовуються такі матеріали:

Плівка ПВХ. Може мати глянсову та матову поверхню.

Тканина. На якісному полотні виходять найкрасивіші малюнки.

Наша компанія займається встановленням навісних конструкцій будь-якого виду. Вартість натяжних стель з фотодруком в Одесі у нас прийнятна, нижча, ніж у конкурентів.

Залишити відповідь