Опубліковано Залишити коментар

Установка натяжної стелі у вітальню в Одесі.

Простора зала – це місце, де зручно приймати гостей та вести світські бесіди. Ви можете грати на фортепіано, читати якісну літературу та святково одягатися. Але ваш будинок також має носити святкове оздоблення. Гарний ремонт – це невичерпне джерело натхнення для всіх наступних років життя в будинку. Один із етапів ремонту – це встановлення стелі у залі в Одесі. Ваші гості не будуть розчаровані, коли піднімуть очі нагору в приступі приємних емоцій.

Які стелі встановлюються у вітальню

Пропоновані вимоги до конструкцій – такі:

Висока привабливість у естетичному плані.

Відмінні характеристики експлуатації.

Повна герметичність, яка допоможе уникнути затоплення згори.

Хороша ізоляція щодо тепла та звуку.

Легкість догляду.

Різноманітність конструкцій та колірних рішень.

Особливості монтажу стелі у залі

Можна розглянути кілька готових рішень.

У центрі використовують полотно з матової матерії, на якому нанесений малюнок. Якщо говорити про картинки, то вони можуть бути найрізноманітнішими. По периметру відбувається натяг глянсового полотна, відокремленого від центральної частини вставкою з гіпсокартону – тут встановлюються точкові світильники. За наявності великої площі, натяжні стелі у вітальню в Одесі можуть виглядати як глянсове полотно навколо люстри, що гарно відбиває світло. Тони та кольори полотен змінюються в залежності від інтер’єру приміщення.

Конструкція на 2 рівнях із 3D ефектом. Для рівня знизу береться наполовину прозоре полотно з намальованими на ньому предметами переднього плану. Для верхнього рівня використовують матерію із головним малюнком. Найбільш популярні варіанти 3D малюнків – це морське дно або небо. Ще між полотнами можна встановити гіпсокартонні вставки, щоби ефектно розмістити на них світильники, що підсвічують малюнок.

Стеля на 2 або 3 рівнях, де немає вираженої частини центром або на периферії. Найчастіше така натяжна конструкція рекомендується до встановлення, коли у вітальні є яскраво виражені зони, підкреслені додатково зверху.

Відзначимо: вартість натяжної стелі у вітальню в Одесі досить сильно варіюється від ефектів, що застосовуються.

Плюси встановлення натяжної стелі у вітальні

По-перше, ви отримаєте на вибір велику кількість моделей. По-друге, будь-яка людина, у будь-якій кількості може купити всі необхідні матеріали, з урахуванням криволінійних ділянок та технологічних карт. У фіналі у вас є вибір, що наносити: шпалери, фарбу, штукатурку. По-третє, вироби характеризуються високою надійністю.

Якщо після ремонту залишилися дефекти, їх не буде видно за каркасом. Оздоблення та монтаж виконуються досить легко. Потрібно відзначити водонепроникність. Професійна команда бригадирів швидко впорається із встановленням та кріпленням.

Як бачимо, варіантів безліч. Ви можете створити зал своєї мрії, щоб радувати себе та гостей вашого будинку. Не бійтеся, що ціна на натяжну стелю у вітальню в Одесі виявиться вам не по кишені – завжди можна зупинитися на більш доступних однорівневих рішеннях, або віддати перевагу найоптимальнішому варіанту.

Грайте з матеріалами та відтінками, створюйте власні нові реальності! Живіть у приміщенні, де ідеально буквально все! Насолоджуйтеся життям! Адже почуття радості викликається сукупністю приємних чинників. Тож нехай у вашому будинку все буде так, як ви того хочете, і в цьому вам допоможуть натяжні стелі!

Залишити відповідь