Опубліковано Залишити коментар

Установка натяжної стелі в Одесі.

Дитяча кімната – місце, де відбувається чари дорослішання вашої дитини. Ви намагаєтеся дати максимум кохання, і оточити дитину комфортом. Дитина – ще маленька або вже досить доросла – сприймає світ у формі одержуваних задоволень від неї. Пройде ще зовсім небагато часу, і ваше маля зрозуміє: про нього по-справжньому добре дбали, раз встановили натяжні стелі в дитячу в Одесі!

Які стелі встановлюються у дитячу кімнату

Оформлення кімнати для дитини дуже відповідальне завдання. Тут важлива не лише краса, а й безпека для здоров’я. Сьогодні виробники пропонують на вибір багато оздоблювальних матеріалів, тому батькам складно визначитися з кінцевим варіантом, адже ще потрібно дотриматися вимоги екологічності.

Якщо вас цікавить встановлення стелі в дитячій кімнаті в Одесі, віддайте перевагу глянцевим або матовим моделям. Дизайнерське рішення при цьому може бути будь-яким. За умови низького перекриття в приміщенні, краще вибирайте глянсове полотно – воно має властивості відображення світла, і тоді кімната виглядає більш просторою. Матове рекомендується використовувати при високій основі. Якщо йдеться про колірну гамму, то краще не використовувати яскраві насичені кольори. Для дитини підійдуть пастельні, природні тони.

Особливості монтажу стелі в дитячу

У кімнаті для дитини можна встановлювати лише певні види конструкцій.

Одним із ключових критеріїв є повітропроникність, тоді на виробі не утворюватиметься конденсат.

Якщо по периметру або центру ви хочете розбавити полотно фотодруком, краще використовувати візерунки і малюнки, виконані ультрафіолетовою або латексною печаткою. У такій фарбі повністю відсутні токсичні елементи. Ціна на натяжну стелю в дитячій в Одесі залежить від безлічі деталей.

Говорячи про колірну гамму, робимо акцент на спокійних відтінках – салатовому, бежевому, білому, блакитному, піщаному.

Вибираючи тематику малюнків, враховуйте вік, стать малюка, та його переваги. Якщо доповнити обране рішення підсвічуванням, то ви зможете досягти декоративного та реалістичного ефекту.

Плюси встановлення натяжної стелі в дитячій

Важливим фактом є вартість натяжної стелі в дитячій в Одесі. Тут ми йдемо від простоти до складності від мінімальної до максимальної ціни.

Є можливість вибору кольору та фактури виробу.

Зовнішній вигляд дуже привабливий.

Враховано стійкість до вологи.

Дитина перебуватиме у повній безпеці.

Матеріал має теплоізоляційні властивості.

Рівень шуму у приміщенні знижується.

Спостерігається висока швидкість установки.

За полотном дуже легко доглядати.

Крім того, відсутня необхідність у вирівнюванні поверхні бетонного перекриття – натяжна плівка чудово приховує всі існуючі недоліки. По всій площі стелі можна буде здійснити встановлення врізних світильників, і зробити якісним та рівномірним – освітлення кімнати.

Якщо поєднувати натяжну стелю з гіпсокартоном, то вдасться створити багаторівневі конструкції. Вони можна розмістити освітлення двох типів. Перше – досить яскраве, а друге – приглушене, щоб його можна було залишати проти ночі. Навіщо це робити? Діти часто бояться темряви, і щоб подолати цей страх, спочатку потрібно залишати на ніч приглушене світло.

Встановлюйте своїм малюкам натяжні стелі, щоб запам’яталися найкращі моменти дитинства! Кожна людина заслуговує на життя в красі та затишку!

Залишити відповідь