Опубліковано Залишити коментар

Установка натяжної стелі у ванній в Одесі.

Ванна – це особливе місце, де ми приймаємо душ, купаємо своїх дітей, проводимо романтичні вечори та робимо особисту гігієну. Це приміщення має бути красивим і практичним, але таких параметрів складно досягти через підвищену вологість. На допомогу приходять натяжні стелі у ванній кімнаті в Одесі. Якщо їх правильно підібрати, то ви отримаєте простоту прибирання, поєднану з добрими естетичними характеристиками.

Які стелі встановлюються у ванній кімнаті

Ваше завдання – уникнути небажаних ситуацій. З цією метою вибирається встановлення стелі у ванній кімнаті в Одесі з матеріалу, що демонструє стійкість до вологи. Це матеріал на кшталт ПВХ. Він вирішує одразу кілька проблем:

Іржа.

Патьоки після затоплення.

Виникнення плісняви та грибка.

Особливості монтажу стелі у ванній

Спочатку відбувається кріплення профілю по периметру всієї кімнати. Операція потрібна, щоб зафіксувати краї полотна. Натяг може бути виконано механічним способом або із застосуванням теплової гармати. При цьому формою конструкція може бути найрізноманітнішою.

Найбільш доступна ціна на натяжну стелю у ванній в Одесі буде, якщо вона має один рівень. Багаторівнева система передбачає застосування великої кількості профілів. Використовуються 2 та більше кольори, а відстань між рівнями (ярусами) змінюється від 8 до 40 мм.

Якщо говорити про нестандартні конструкції, у вигляді арок, плавних поверхонь з переходами, конуси, склепіння та інші типи, то їх повинні встановлювати виключно професіонали, інакше не вдасться досягти запланованого ефекту.

Системи кріплення також можуть бути різними:

Гарпунна – жорстка окантовка по периметру полотна. Застосовуваний матеріал – пластик чи алюміній. Захоплення схоже за своєю формою на гачок, від цього і походить назва системи. Тут потрібно все чітко рахувати, з урахуванням не тільки периметрів, а й діагоналей. Найбільша допустима похибка не може перевищувати 10 мм. Зі глобальних переваг – можливість демонтажу та повторної установки без втрати властивостей.

Штапикова – вартість натяжної стелі у ванній Одесі буде найдоступнішою, і підійде для приміщень з низькими параметрами висоти. Склад штапикової системи – це профіль у вигляді літери П, виготовлений з алюмінію чи полімерів; пластиковий чи дерев’яний штапик; та декоративний плінтус. Тут вже точні виміри не потрібні, а висота приміщення заощаджується за рахунок невеликої товщини стельової конструкції.

Клинова – нагадує штапикову, але відрізняється від неї. Еластичний профіль із пластику використовується в ролі напрямних. Додатково, в систему включений декоративний багет і фіксуючий клин із пластику або дерева.

Плюси встановлення натяжної стелі у ванній

Один з головних плюсів – це швидкий монтаж, що відрізняється чистотою та простотою догляду у процесі використання. Натяжні полотна ПВХ стійкі до вологи, тому вони не псуються від води, навіть за умови тривалого контакту. Плівка – еластична та міцна, тому рятує від затоплення у разі наявності нагорі проблемних сусідів.

Сучасні натяжні полотна виробляють із полімерів високої якості, завдяки чому ті спокійно витримують температурні коливання до плюс 60 градусів. Показники термостійкості в окремих випадках можуть бути ще вищими.

Спеціальні антигрибкові добавки захищають полотна від появи цвілі. Привабливий зовнішній вигляд товару досягається різноманіттям кольорів та оригінальним оформленням.

Залишити відповідь