Опубліковано Залишити коментар

Установка натяжної стелі на кухні в Одесі

Ідеальний ремонт – це завжди приємно, особливо коли на кухні встановлена натяжна стеля. Відчуття завершеності дизайну та зручність прибирання – ось дві причини, через які варто це зробити! А зараз давайте детальніше розберемося з деталями цього відповідального процесу.

Які стелі встановлюються на кухні?

Розподіл виробів на категорії відбувається за певною ознакою. Наприклад, якщо виходити з матеріалу, що застосовується на виробництві, то вироби бувають:

ПВХ – полівінілхлориду. Перевага – простота у догляді та імунітет до поглинання сторонніх запахів. З недоліків можна назвати відсутність стійкості до пошкоджень гострими предметами.

Тканини. Тут набагато вища вартість натяжної стелі в Одесі – ви сплачуєте за підвищені показники витривалості. Фахівці не радять встановлювати тканинні вироби на кухню, тому що вони швидко вбирають жир та різні сторонні запахи. Ці поверхні вимогливі у догляді.

Класифікуючи натяжні стелі на кухні в Одесі за варіантами покриття, можна виділити:

Глянсовий. Популярні завдяки простоті догляду – буде достатньо обробки поверхні вологою ганчіркою. Додайте у воду неагресивний миючий засіб. Глянсова стеля відштовхує сторонні запахи та жир, зорово збільшує простір кухні. Термін використання – від 10 років та більше. Якщо вас заллють сусіди згори, то виготовлене з ПВХ плівки полотно захистить квартиру від протікання.

Матові. Сприяють м’якому розподілу світла у кімнаті, тому що створюють візуальний ефект нанесеної на поверхню фарби чи побілки. Поєднуються з більшістю інтер’єрних рішень, тому що приховують шви. Однак установка стелі на кухні в Одесі такого типу зробить приміщення занадто низьким і маленьким.

Сатинові. Поєднують у собі характеристики двох попередніх типів. Від матових моделей отримано рівномірне розсіювання світла, а від глянсових візуальний ефект збільшення площі приміщення. Зверніть увагу на естетичний момент – натяжні стелі із сатину відрізняються ненав’язливим, благородним перламутровим переливом.

Особливості монтажу стелі на кухні

Відразу скажемо, що процес триває кілька годин. Установка проводиться, коли закінчено всі оздоблювальні роботи. є важлива умова – вирівняні стіни шпаклівкою чи штукатуркою. Над завданням працюють 2-3 особи. Щоб працювати у квартирі, потрібно підключити електроживлення – наприклад, з поверхового щитка. Реалізація глобального завдання вимагатиме звільнення стін кухні від меблів, і прокладання вздовж стін картону або плівки. Підлога буде захищена від сміття та пилу, коли доведеться свердлити стіни.

Плюси встановлення натяжної стелі на кухні.

Перелічимо найголовніші:

Надається широкий вибір кольорів та фактур.

Приємні бонуси – абсолютна безпека та екологічність. У цих полотнах відсутні шкідливі (токсичні) речовини, вони викликають проблем зі здоров’ям, навіть коли сильно нагріваються.

Тривалий термін служби та можливість ремонту. Навіть з часом, в умовах кухні, стеля збереже свій початковий колір та цілісність. При розриві місце потрібно заклеїти скотчем і дочекатися майстра-ремонтника.

Пожежостійкість. Ви маєте справу з негорючими матеріалами.

Простота догляду. У більшості випадків, буде достатньо вологої губки та мильного розчину. Тканинні поверхні піддають сухому чищенню. У крайньому випадку їх завжди можна перефарбувати. За рахунок цього зростає ціна на натяжну стелю на кухні в Одесі.

Залишити відповідь