Опубліковано Залишити коментар

Парящі натяжні стелі в Одесі

Натяжні стелі в Одесі – це модний віяння, яке охопило не тільки молоде населення планети. У всіх країнах кожен хоче бути модним, і це зовсім не залежить від віку. Тому, на місце звичних і таких рідних стель гіпсокартонних приходять нові – натяжні стелі. І ми впевнено можемо сказати, що ще кілька років, і від гіпсокартонного стельового покриття майже нічого не залишиться.

Зараз людство має величезний вибір серед натяжних полотен. Все тому що матеріал не дорогий, що дозволяє створювати дивовижні конструкції, не боячись розоритися на ремонті. Ремонтні агентства пропонують замовникам втілити будь-яке їхнє бажання в життя, і стелі, що парять, не стали винятком.

Парячі натяжні стелі – це, поки що щось нове і незвідане і, швидше за все, саме тому багато хто хоче стати щасливими власниками такої стелі, що зачаровує, у себе в квартирі. Натяжні стелі, що парять, підійдуть для встановлення не тільки в квартирах, але і в різних офісах, розважальних центрах і ресторанах. Для того, щоб конструкція гармонувала із загальним інтер’єром приміщення, найкраще буде пропрацювати цей момент з дизайнером, адже навіть стримане офісне приміщення можна покращити таким покриттям, головне – правильно підібрати колір.

Чому ж стелі назвали «парящими»? Весь секрет полягає не в магічному полотні, а в його встановленні. Монтаж проводиться на невеликій відстані від основної стелі. Встановлюється стеля за допомогою спеціального алюмінієвого профілю, але ця система відрізняється від тієї, що використовується для суцільних полотен.

При встановленні майстер натягує полотно на профіль, але залишається відстань біля стіни. У цю «кишеню» кріпиться світлодіодна стрічка, яка після закінчення ремонту створюватиме невеликий серпанок навколо полотна, створюючи ефект ширяння. Якщо замовник цього бажає, лампочки можуть встановлюватися тільки по одній стороні стелі. Багаторівневі конструкції можуть бути оснащені світлодіодним освітленням.

Для таких стель найбільше підійде матове натяжне полотно, тому що якщо встановити глянсове покриття – світло від стрічки може відбиватися від стелі і ефект відрізнятиметься від того, який буде у разі вибору матового полотна. Така стеля вкраде до 6 см від висоти кімнати, важливо знати, якщо у вас маленьке приміщення.

З переваг – це те, що інтенсивність свічення стелі можна регулювати, що дозволить зручно використовувати її як у передпокої, так і як нічник у дитячій кімнаті чи спальні.

Шарові натяжні стелі – це стильно, модно і майже незвідано. Така стеля відмінно прикрасить будь-яке приміщення: додасть родзинку в строгий офіс або внесе в інтер’єр загадковість або грайливість. Те, що вийде в результаті – залежить від того, наскільки точно замовник пояснить свій задум ремонтної компанії. Ризикуйте, реалізуйте свої найцікавіші задуми та створюйте свою квартиру мрії.

Залишити відповідь