Опубліковано Залишити коментар

Дзеркальні натяжні стелі в Одесі.

Дзеркальні натяжні стелі

Коли хочеться щось змінити в інтер’єрі, виникає величезне бажання створити незвичайну деталь в дизайні кімнати, що здатне здивувати знайомих і рідних. Для цього є велика кількість методів, де величезний асортимент технологій та матеріалів іноді змушує просто губитися. Існує один чудовий варіант – встановлення дзеркальних натяжних стель.

Що таке дзеркальні натяжні стелі?

Бажання красиво і незвичайно оформити власну кімнату має кожна людина. І розміщене на стелі дзеркало є досить популярним варіантом. Але сама навісна конструкція є спірним з технічного боку рішенням: дзеркало має велику вагу, його потрібно добре фіксувати. Крім того, дзеркало має властивість швидко псуватися через прямі сонячні промені та інші негативні фактори.

Головна особливість стелі цього типу – саме полотно не дзеркальне. Власну назву конструкція отримала за те, що має відмінну здатність, що відображає, так як виготовляється з гладкої плівки.

Дзеркальні натяжні стелі, коли натягуються, мають ідеально гладку поверхню. Після встановлення полотна красиво «віддзеркалюють» кожен предмет кімнати, розташований унизу. В результаті візуально розширюється приміщення.

Дзеркальна стеля має такі переваги:

Має відмінну відбивну здатність.

Добре віддзеркалює предмети, якщо порівнювати із звичайними глянсовими полотнами.

Візуально розширює параметри кімнати.

Імітує “додатковий поверх”.

Добре поєднується з будь-якими освітлювальними приладами.

Можна поєднувати із звичайними натяжними полотнами.

Підходить для маскування комунікацій будь-якого типу.

Не боїться перепадів температури.

Виділяє певну зону кімнати.

Вважається надійною та безпечною конструкцією.

Прийнятна вартість натяжних стель дзеркальних в Одесі.

З чого роблять дзеркальні натяжні стелі?

Дзеркальні натяжні стелі в Одесі виготовляються із спеціальної плівки ПВХ. Матеріал має такі характеристики:

Досить тонкий і водночас дуже міцний матеріал.

Має ідеальну поверхню, що відбиває.

Встановлюється швидко та легко.

Дзеркальну плівку можна сміливо назвати технічно безпечною та екологічною.

Можна вибрати будь-який колір на власний розсуд, скоригувати завдяки плівці дизайн інтер’єру.

Варіанти дзеркальних навісних стель

Застосування дзеркального полотна дає можливість зробити красивий і незвичайний ефект, що відбиває незалежно від відтінку матеріалу і особливостей установки.

Виділимо два найбільш затребувані типи стелі із дзеркальною поверхнею:

Із дзеркальними модулями. Цей варіант вважається комбінованим, оскільки може мати відразу кілька рівнів. У конструкції, як правило, поєднуються різні види оздоблення, наприклад, підвісна стеля з гіпсокартону та плівка.

З монолітною конструкцією. Стеля заповнюється повністю фрагментами. Даний варіант вважається найпростішим і найпоширенішим, він може задовольнити потреби будь-якого клієнта.

Перший варіант має складніший монтаж, підходить для великої кімнати, але ціни на дзеркальні натяжні стелі даного типу досить високі.

Дзеркальні стелі в Одесі користуються величезною популярністю. Якщо ви вирішили встановити таку конструкцію, звертайтесь до нас. Доступні ціни, великий асортимент полотен різних фактур та кольорів, швидке встановлення – все це пропонує наша компанія кожному клієнту.

Залишити відповідь