Опубліковано Залишити коментар

Багатобарвні натяжні стелі в Одесі.

Багатобарвні стелі в Одесі – це оригінальне рішення сьогодні. Вони виглядають незвичайно, дозволяють створити неповторний дизайн кімнати.

Натяжні стелі можуть змінити вигляд будь-якої кімнати. Це досить сильна за рівнем впливу деталь, тому вона повинна відповідати інтер’єру кімнати. Якщо установка буде недостатньо продумана, виникне почуття чогось незавершеного. Але правильно підготовлений процес, розроблений заздалегідь проект приміщення з урахуванням присутніх меблів і деталей декору, дозволять підкреслити всі переваги дизайну, а також посилити ефект. Для цього чудовим варіантом стануть кольорові натяжні стелі.

Що таке багатобарвні натяжні стелі?

Однобарвні натяжні полотна мають просту фактуру, вони однаково залишаються затребуваними. Але поступово споживачі почали приділяти особливу увагу цікавим кольорам. Завдяки новим матеріалам та текстурам можна створити унікальні та яскраві ідеї.

Отримати те, що бажаєш, використовуючи одночасно кілька різних кольорів дуже просто, тим більше якщо знайомий з усіма особливостями сучасного дизайну.

Варіанти багатобарвних натяжних стель

Багатобарвні стелі в Одесі бувають наступних видів:

Однорівневі. Яскраві полотна в подібному виконанні можуть добре поєднуватись один з одним, створюючи єдину картинку. Додаткових матеріалів під час монтажу не потрібно, отже, вартість багатобарвних стель натяжних в Одесі такого виду доступна.

Багаторівневі. Усі яруси конструкції відрізняються за кольором. Щоб виконати встановлення такої стелі, потрібна наявність допоміжної конструкції. Крім того, у такому разі і ціна збільшується у рази.

Існує також кілька вдалих варіантів розміщення кольорових полотен:

По діагоналі. Оптимальний варіант – шов полотна звивистий, але і пряма лінія виглядає завжди добре.

Дві половинки. Цей варіант вважається найпростішим. Завдяки використанню двох кольорів полотен можна поділити приміщення на функціональні зони.

По центру одна смужка. У цьому варіанті лінія, яка з’єднує полотна, виступає як основний акцент. Декор ефектно виглядає, якщо на стелі та стінах є цікавий орнамент.

Безліч смужок. Смугастий стеля – чудове рішення в тому випадку, коли в кімнаті розміщені предмети з таким же малюнком.

Шахова дошка. Така стеля завжди виглядає лаконічно.

Різні візерунки. Цей варіант вважається найважчим у виконанні. Крім того, ціни на багатобарвні натяжні стелі цього типу досить високі.

З чого виробляють багатобарвні натяжні стелі

Найчастіше використовують такі матеріали:

Глянсова плівка. Вона має однорідне забарвлення.

Текстильне полотно. В основному для багатобарвних стель використовуються матові полотна. Вони можуть бути з малюнками, що дає змогу змінити підхід до їх використання.

Установка багатобарвних натяжних стель

Під час встановлення багатобарвної стелі слід дотримуватися таких правил:

Кольори полотен повинні поєднуватись з іншими деталями інтер’єру.

Якщо ви запланували придбати стелю насичених кольорів, тоді стіни зробіть нейтральний тон.

Для триколірної стелі постарайтеся правильно вибрати кольори. Іноді деякі непоєднувані відтінки виглядають стильно. Але треба заздалегідь обміркувати кожен нюанс.

Установка багатобарвної натяжної стелі – складна робота. Тому ми радимо процес довірити професіоналам нашої компанії Steli.

Залишити відповідь