Опубліковано Залишити коментар

Натяжні стелі з підсвічуванням в Одесі

Останнім часом натяжні стелі завдяки своїй різноманітності, швидкій та легкій установці, доступній ціні змогли витіснити інші різновиди оздоблювальних матеріалів. Полотна можуть бути різних відтінків, з різними орнаментами та світильниками. Не потрібно демонтувати старий матеріал, усувати нерівності, фарбувати поверхню. Найважчий процес – це вибір потрібного кольору та дизайну.

Що таке натяжна стеля з підсвічуванням?

Натяжні стелі з підсвічуванням в Одесі – каркаси з прикріпленими полотнами. Фіксуються стелі до основи за допомогою кріплень, в результаті виходять надійні конструкції.

Установка натяжних стель з підсвічуванням виконується швидко та легко, самостійно або за допомогою спеціалістів.

Натяжна конструкція даного типу хороша тим, що завдяки їй виходить обіграти конструктивні нерівності стелі, що стосуються планування приміщення. Підсвічування в даному випадку підкреслює всі важливі особливості конструкції, що видає їх за переваги планування кімнати.

Зараз натяжні стелі з підсвічуванням представлені в різних видах, які відрізняються між собою за типом використаних освітлювальних приладів. Можливості сучасних джерел світла необмежені. Якщо необхідно, світлові джерела повторюють контури короба, розміщуються периметром кімнати, вбудовуються в конструкцію.

Варіанти натяжних полотен із підсвічуванням

Найчастіше для спорудження освітлення у житлі застосовуються прості освітлювальні прилади. Висвітлення з діодними лампочками на натяжних полотнах стало набирати популярності і затребуваності зовсім недавно. Крім того, вартість натяжних стель з підсвічуванням в Одесі доступна, тому конструкцію вже змогли придбати багато покупців.

Для встановлення, як правило, використовується спеціальна стрічка, що складається з дрібних світлодіодних лампочок. Вона дозволяє створити такі типи конструкцій:

Стеля з розміщеною всередині стрічкою. Найцікавіший, стильний варіант. Світлодіоди розміщуються за полотном, світять через нього.

Конструкція, за периметром якої фіксується стрічка. Вважається найпопулярнішим та улюбленим варіантом. Світлодіодна стрічка фіксується під стелею, прикривається плінтусом.

Стрічка з діодами розміщується там, де розділяються рівні багаторівневої конструкції. Даний варіант вважається найдорожчим та ефектнішим. Під час установки в каркасі робляться отвори, куди розміщуються стрічки зі світлодіодами.

Також як підсвічування застосовуються такі світильники:

Крапкові. Вони різняться між собою за методом встановлення та видом лампочок.

Дюралайт. Це досить м’який шнур, схожий на світлодіодну стрічку, проте поступається їй за своєю функціональністю.

Мініатюрні світлодіодні лампочки.

Матеріал для навісних полотен

Сьогодні різні сучасні методики дають змогу виконувати полотна різних фактур. Для цього використовуються такі матеріали:

Плівка ПВХ. Може бути матовою та глянсовою. Перший варіант здатний відбивати світло, імітувати класичну пофарбовану стелю. Глянсова плівка віддзеркалює предмети, трохи блищить за рахунок природного світла.

Тканина. Особливо затребуваною вважається плівка із сатиновою поверхнею. Матеріал одночасно поєднує в собі характеристики глянцевих та матових полотен. Стеля трохи відбиває світло, тому поєднується з будь-якою стилістикою інтер’єру.

Ви вирішили замовити стелі з підсвічуванням в Одесі? Звертайтесь до нас. У нас великий асортимент полотен на будь-який смак, доступні ціни на натяжні стелі з підсвічуванням.

Залишити відповідь