Опубліковано Залишити коментар

Натяжні стелі металік в Одесі.

Серед безлічі моделей натяжних стель досить важко вибрати необхідний варіант. Справа в тому, що кожна конструкція відрізняється на вигляд, а також власним особливостям. Останні необхідно завжди враховувати, вибираючи відповідний варіант.

Що таке натяжна стеля металік?

На даний момент існує безліч різних конструкцій, які дозволяють прикрасити приміщення. Серед такого розмаїття особливу популярність мають натяжні стелі металік в Одесі. Назва даних полотен викликає у багатьох споживачів здивування. Які ж навісні полотна пов’язані з таким матеріалом, як метал? Все просто! Такі покриття мають свою унікальну особливість – їхня поверхня імітує різні метали.

Зовнішній вигляд полотна цього типу схожий на матові та глянцеві матеріали. Але стеля металік має менший ступінь відбиття, ніж глянець, і більшу, ніж матова плівка. Головна особливість матеріалу – він зорово підвищує кімнату.

Натяжні стелі металік бувають насичених кольорів, які повністю розкриваються, коли вмикаються світильники. Саме цю особливість необхідно враховувати, вибираючи полотно та освітлювальні прилади. Якщо освітлення буде неправильним, воно просто «знищить» всі переваги металевої фактури.

Палітра кольорів полотен недостатньо велика. Як правило, відтінки імітують благородні метали, наприклад срібло. Але навіть такий маленький асортимент дає можливість вибрати колір, враховуючи дизайн та стилістику приміщення, а також прийнятну вартість натяжних стель з металік в Одесі.

Види стель металік

Виробники пропонують споживачам різні стелі металік в Одесі. Вони можуть бути різних відтінків, але найпоширенішими вважаються такі варіанти:

Бронзові.

Золотий.

Срібні.

Імітація дорогих металів поєднується майже з кожним інтер’єром. Але найчастіше стелі встановлюються у приміщеннях, виконаних у стилі Хай-Тек та Техно. У цих стилях дорогий метал здатний проявитися найбільше, ніколи не дисонує з іншими елементами інтер’єру.

Багато дизайнерів в обробці використовують теплі тони металіка. Рідше вони вибирають сірий колір, і даремно так роблять. Блиск сірого металу вважається холодним та досить благородним, тому може стати головним акцентом кімнати. Крім того, сірий металік добре гармонує з хромованими меблями.

З чого виготовляють натяжні полотна металік?

Для виготовлення цього виду стелі застосовується спеціальна плівка. Найчастіше вона товстіша, ніж класичні типи матеріалу, тому готова конструкція значно важча за звичайні натяжні стелі. Але завдяки такій особливості установка натяжних стель металік вважається найнадійнішою та міцнішою.

Поверхня стель металік нагадує глянсові та матові полотна. Вдень такі стелі виглядають просто, в них немає чогось незвичайного. Але після включення освітлювальних приладів на поверхні виникають цікаві переливи, як у шляхетних металів.

Установка натяжних стель металік

Якщо ви маєте сучасну квартиру, хочете створити цікавий дизайн, тоді вам обов’язково підійдуть натяжні стелі металік. Наша компанія займається встановленням підвісних конструкцій. У нашому каталозі представлено велику кількість полотен різних відтінків, фактур. А завдяки тому, що у нас низькі ціни на натяжні стелі металік, ви зможете значно заощадити та придбати інші матеріали, які стануть вам у нагоді під час ремонту квартири.

Залишити відповідь