Опубліковано Залишити коментар

Натяжні стелі «Хмари» в Одесі

Натяжна стеля – найунікальніший метод обробки, оскільки він дає можливість створювати ідеально рівну поверхню навіть за наявності конструктивних особливостей кімнати. Крім того, натяжна стеля має ідеальні декоративні характеристики.

Завдяки натяжним стелям сьогодні багато людей реалізують велику кількість власних ідей та задумів. За допомогою таких конструкцій можна зробити зі стелі світло-блакитне небо. Щоб максимально точно передати романтику, створити загадковий дизайн, підійдуть стелі в Одесі під небеса.

Що таке смуга «хмари»?

Якщо ви мало часу приділяєте походу на природу, хочете, щоб у вашій квартирі з’явився невеликий шматочок піднебіння, тоді встановлення натяжних стель хмари стане оптимальним варіантом.

Така стеля органічно поєднується з будь-яким дизайном житла, його можна встановити в спальні, дитячій, ванній і так далі. Крім цього, подібну обробку використовують при оформленні офісу, розважального центру, кафе, готелю.

Натяжні стелі хмари є найдешевшим варіантом. Але, незважаючи на це, конструкції мають переваги:

Можна заощадити час на вибір оптимального малюнка.

Зображення виглядають досить реалістично.

Доступна вартість натяжних стель хмари у Львові.

Варіанти натяжної стелі під небеса

Перед покупкою натяжної стелі «небо», для початку необхідно вибрати матеріал, тип кріплення, щоб потім отримати конструкцію, яка повністю задовольнятиме за якістю та дизайном.

Натяжні стелі в Одесі під небеса можуть бути наступних видів:

З зображенням чистого неба. Цей варіант виглядає мало ефектно.

Хмари по всій поверхні полотна або на одній ділянці стелі.

Небо, на якому зображено світанок або захід сонця. Такий варіант вважається універсальним.

Небо з сонцем і променями, що пробиваються крізь хмари. Така картинка робить щоранку ясним, навіть якщо на вулиці похмуро.

Полотно, де зображується веселка, птахи, квіти тощо. Чудовий варіант для дитячої кімнати.

Імітація вікна у стелі. Як правило, використовується у вітальні. Якщо оформлення стін дозволяє, тоді можна нанести на матеріал небо, яке видніється з-за гілок дерев.

Хмари на натяжній стелі добре виглядають у будь-якій кімнаті.

Економ варіант – готовий принт на плівці.

Стандарт варіант – фотодрук на натяжній стелі.

Матеріали для підвісних стель «небо»

Зображення хмар друкуються на замовлення. Існують різні варіанти малюнків, але можна також замовити власне зображення.

Для друку застосовуються, як правило, плівка пвх із шириною не більше 3.2 метра.

Плівка буває:

Глянсова. Здатна відбивати світло, візуально робить стелю вищою.

Матова. Схожа на звичайну пофарбовану стелю, встановлюється в тих приміщеннях, де високі стіни.

Сатинова. Має приємний та м’який блиск.

За допомогою напівпрозорої плівки можна отримати незвичайний ефект, розмістивши за полотном дрібні світлодіодні лампочки або стрічки. Після включення світильників промені трохи просвічують, створюється ефект неба, що світиться. Однак даний метод опускає саму стелю, тим більше, якщо конструкція одноярусна.

Також натяжна стеля даного типу може бути з кількома рівнями. У такому випадку фото займає лише певну частину конструкції.

Наша компанія готова запропонувати вам встановлення натяжної стелі. У нас ви зможете вибрати оптимальний варіант полотна. Крім того, прийнятні ціни на натяжні стелі хмари дозволять вам заощадити власні гроші на придбання інших додаткових матеріалів для ремонту квартири, будинку.

Залишити відповідь