Опубліковано Залишити коментар

Глянцеві натяжні стелі в Одесі.

Натяжні стелі з’явилися порівняно недавно. Однак вони змогли міцно утвердитись на піку моди дизайну інтер’єру. Особливо популярним вважається біла глянсова стеля. Але, незважаючи на це, інші типи полотен теж затребувані на сучасному ринку.

Що собою являє глянцева натяжна стеля?

Глянцеве натяжне полотно – це чудовий варіант, що дозволяє збільшити візуальний простір кімнати. Виріб має дзеркальну поверхню, створює незабутній вигляд кімнати.

Сьогодні глянцева стеля вважається затребуваним матеріалом, який застосовується в декоруванні інтер’єру. Ціни на глянцеві натяжні стелі доступні багатьом покупцям.

Варіанти глянсових натяжних стель

Натяжні стелі з глянсовою поверхнею поділяються за конструкцією на наступні категорії:

Однорівневі. Для встановлення потрібно менше матеріалу, вільного часу та грошей. Стелі даного типу мають тривалий термін служби, прості у догляді. Крім того, глянцеві натяжні стелі в Одесі представлені у великому асортименті, серед якого можна вибрати оптимальний варіант з дизайну та кольору. Досить часто на стелі наноситься фотодрук. Комбінація різних кольорів дозволяє поділити приміщення на зони.

Багаторівневі. Прикріплюються на конструкцію з гіпсокартону, що дозволяє створити кілька різних рівнів. У такі стелі можна сховати комунікації, зробити освітлення для певної зони. Крім цього, стелі вважаються чудовою прикрасою будь-якого інтер’єру.

Із малюнками. Полотно із малюнком необхідно вибирати індивідуально. На стелю можна завдати будь-яку фотографію або зображення казкового героя, різні візерунки і таке інше. Така конструкція добре гармонує із будь-яким дизайном приміщення.

З чого виробляють глянцеві натяжні стелі

Глянсові стелі в Одесі виготовляються із плівки ПВХ. Даний матеріал розробляється за спеціальною технологією, тому плівка згодом не деформується.

Основа плівки ПВХ – синтетичні складові. Тому матеріал вважається стійким, йому не страшні жодні мікроорганізми.

Основні переваги плівки ПВХ:

Не тріскається і не брешеться.

Добре переносить вологу.

Витримує сильні навантаження.

Комбінується з іншими матеріалами, наприклад, з гіспокартон.

Поєднується з різними типами освітлення.

При використанні плівки ПВХ, яка має високу відбивну здатність, можна створити ефект дзеркала. Це дозволяє трохи збільшити розмір приміщення.

На стелі не утворюється конденсат, тому його можна встановити у приміщенні, де висока вологість. І найголовніше – вартість глянсових натяжних стель в Одесі досить прийнятна, але, незважаючи на це, конструкції виглядають завжди розкішно і красиво.

Встановлення глянцевих натяжних стель

Завдяки навісному полотну можна втілити у життя різні ідеї стилістичних рішень. Вибравши оптимальний варіант, ви зробите свою квартиру унікальною та цікавою.

Глянцеві стелі завжди виглядають стильно, дають можливість прикрасити будь-який інтер’єр незалежно від його дизайну. Встановлення глянсових натяжних стель виконується швидко за наявності досвіду, не вдаючись до допомоги професіонала.

Якщо ви запланували встановити натяжну стелю, але у вас немає часу чи досвіду, звертайтесь до нашої компанії «Steli». Ми маємо великий асортимент натяжних полотен на будь-який смак. Ми самостійно виконаємо встановлення стелі, зробимо роботу швидко та якісно.

Залишити відповідь