Опубліковано Залишити коментар

Декоративні натяжні стелі в Одесі.

Натяжна стеля сьогодні використовується під час ремонту дуже часто. Його оригінальний дизайн здатний прикрасити кожне приміщення, заповнити кімнату неповторним зовнішнім виглядом. Дана конструкція так само візуально перетворює приміщення, наголошує на унікальне оформлення.

Декоративні натяжні стелі — це

Декоративні стелі з різними орнаментами вже дуже довго успішно застосовуються під час декорування квартир і будинків. І це не дивно, тому що такі полотна дозволяють урізноманітнити інтер’єр приміщення, надати кімнаті зовнішній вигляд, що запам’ятовується.

Основні переваги – велика кількість творчих ідей та прийнятні ціни на декоративні натяжні стелі. Завдяки величезній кількості малюнків можна зобразити на поверхні стелі все, що завгодно, як художник намагається висловлювати власне бачення світу та емоції. Але не можна забувати, що картина художника може виражати ідею у кожному просторі, чого не скажеш про натяжне полотно. Справа в тому, що декоративна стеля набуває сенсу виключно в певному стилі інтер’єру. Це означає, що він має максимально вписатися в інтер’єр кімнати.

Варіанти декоративних стель

Підбираючи декоративну стелю, враховуйте те, що вона буває:

Матовим.

З арт-друком.

Дзеркальним.

Комбінованим.

Сатиновим.

Глянцевим.

Напівпрозорим.

Багаторівневим.

З ефектом “металік”.

Дизайни теж бувають різними:

З квітами. Такі ніжні композиції роблять атмосферу приміщення більш затишною.

Із різними орнаментами. Дозволяють створити почуття умиротворення.

У вигляді зоряного неба. Стеля занурює людину у світ фантазій та спогадів.

З морською тематикою. Завдяки такій стелі кімната стає свіжішою.

Декоративні натяжні стелі мають майже однакову технологію виготовлення. І немає значення, з якого матеріалу виконано полотно. Підбираючи оптимальний варіант, головне враховувати фактуру, що використовується у виробництві.

Щоб вибрати та встановити конструкцію, що ідеально гармонує з інтер’єром, потрібно знати, що зорових ефектів, наприклад, матовості, можна досягти завдяки застосуванню різних матеріалів, які вважаються базою будь-якого натяжного полотна.

З чого виробляють декоративні натяжні стелі

Виготовляються декоративні стелі в Одесі з наступних матеріалів:

Текстилю (замші чи глянцю).

Плівки ПВХ,

Склотканини.

Будь-який варіант має свої плюси та мінуси, які варто враховувати, вибираючи стельове покриття.

Установка декоративних натяжних стель

Після придбання полотна виріб витягається з упаковки, розкладається в теплій кімнаті, щоб не виникли заломи та протирання.

Установка декоративних стель на кожному етапі виконується не поспішаючи, оскільки в роботі важливо бути уважним і акуратним до будь-якої деталі. Застосування нагрівального приладу потребує особливої обережності, щоб не сталося займання.

Етапи встановлення стель:

Знімаються виміри зі стелі.

Прикріплюється профіль.

Встановлюються стійки, куди прикріплюватимуться світильники.

Монтується головне полотно.

Закріплюються освітлювальні прилади.

Якщо ви ніколи не встановлювали натяжні стелі, радимо звернутися до нашої компанії «Steli». Ми маємо великий асортимент полотен різних кольорів, фактур, доступна вартість декоративних натяжних стель в Одесі. Встановлюємо навісні полотна швидко, в результаті клієнт отримує якісну конструкцію, яка може прослужити багато років.

Залишити відповідь