Опубліковано Залишити коментар

Багаторівневі натяжні стелі

Багаторівневі стелі в Одесі складні конструкції, які мають відразу кілька ярусів. У деяких випадках нижні яруси виготовляють із гіпсокартону. Для верхніх ярусів береться полотно, виготовлене з різних матеріалів. Найскладнішим у виконанні вважається стеля, що має складний каркас із різними ярусами, на які натягуються полотна.

Головна перевага багаторівневих стель – велика різноманітність фактур та яскравих кольорів на будь-який смак. Також завдяки такій стелі кімнату можна поділити на певні зони. Цей метод широко використовується в квартирах-студіях, коли вітальня об’єднана, наприклад, із кухнею.

Багаторівневі натяжні стелі мають такі переваги:

Унікальний вигляд. Кожна модель стелі розробляється з урахуванням властивостей конкретної кімнати та побажань власника, тому не вдасться знайти подібну конструкцію.

Поділ кімнати на зони. За потреби можна завдяки стелі розділити приміщення на певні зони, наприклад, спальню та вітальню.

Тривалий термін служби. Якісна установка багаторівневих натяжних стель з дотриманням необхідних правил істотно продовжує термін експлуатації всієї конструкції.

Вологостійкість. Стеля із плівки ПВХ не боїться сильної вологи. Тому його можна встановити на кухні або у ванній кімнаті.

Легкий догляд. Щоб помити стелю, не потрібні спеціальні миючі засоби. Потрібно лише періодично протирати поверхню, використовуючи вологу ганчірочку.

Варіанти багатобарвних натяжних стель

Багаторівневі натяжні стелі в Одесі можуть бути різних видів, у різному виконанні:

Дворівневі прості. Даний варіант вважається найпростішим. Конструкція має лише два яруси.

У вигляді арки. Модель стелі має цікаве оздоблення. Тут можуть бути задіяні складні конструкції, завдяки яким стеля плавно зливається зі стіною.

З хвилею. Незвичайний варіант. Полотна укладаються у вигляді складок, що дозволяє створити ефект, що нагадує хвилю. Щоб підсилити сам ефект, потрібно правильно підібрати кольори та освітлення.

У вигляді конусу. Таку стелю встановлюють, щоб закрити колону або певну частину кімнати.

У вигляді равлика. Стеля виглядає елегантно, але не така затребувана, як інші види. Крім того, ціни на багаторівневі натяжні стелі цього типу досить високі.

Круглий. Такий варіант добре поєднується із будь-яким стилем інтер’єру.

З чого виробляють багаторівневі натяжні стелі

Найчастіше багаторівневі стелі виконуються з таких матеріалів:

Текстиль.

Плівки ПВХ.

Плівка вважається затребуваним матеріалом. Її використовую для оформлення приміщень у квартирах. Головна перевага матеріалу – він добре переносить вологу, що дозволяє встановлювати плівку у ванній або кухні. Крім того, плівка має тривалий термін служби.

Тканинне полотно, якщо порівнювати з плівкою, стійкіше до перепадів температури. Текстиль екологічний вважається нешкідливим для здоров’я. Також тканинне полотно не боїться механічних впливів, але воно погано переносить вологу, що негативно впливає на зовнішній вигляд стелі.

Установка багаторівневих натяжних стель

Наша фірма “Steli” займається встановленням багаторівневих стель незалежно від складності конструкції. Роботу ми виконуємо якісно та швидко.

У нас в каталозі представлений широкий асортимент полотен, які відрізняються кольором.

Залишити відповідь