Опубліковано Залишити коментар

Натяжні стелі “Зоряне небо” в Одесі.

Один з найпопулярніших способів декору – встановлення натяжних стель зоряне небо. Вже більше 10-ти років навісні стелі даного типу приваблюють споживачів тим, що вони виглядають оригінально, цікаво і по-справжньому чарівно. Після використання таких полотен покупці залишають лише позитивні відгуки.

Що являє собою стеля Зіркове небо?

Натяжні стелі зоряне небо – плівка, що розтягується на всі боки. Для встановлення використовуються різноманітні світлові прилади. Лампочки розміщуються між стелею та конструкцією навісного полотна. Завдяки наявності світлодіодних ниток створюються різні орнаменти та малюнки на поверхні конструкції.

Стелі зоряне небо в Одесі мають такі переваги:

Універсальність. Стелі підходять для встановлення у будь-якій кімнаті. Багато людей монтують це диво в коридорах і навіть у ванній. Крім цього, стелі із зірками поєднуються з будь-яким стилем інтер’єру.

Великий асортимент кольорів. Як правило, небо із зірками зображується у темних відтінках. Якщо говорити про натяжну стелю, то в даному випадку колірна палітра значно розширюється.

Різні способи виготовлення, дизайну.

Еластичність. Плівка, коли розтягується, може витримувати велике навантаження та вагу. З такими стелями можна боятися потів і повені.

Стійкість до температурних перепадів. Стелі витримують низьку, і дуже високу температуру.

Легкі у догляді. Як і інші типи натяжних полотен, з таких стель можна зчищати забруднення за допомогою вологої ганчірки.

З чого виробляють натяжні стелі у вигляді зоряного неба?

Для створення стелі із зірками використовують різні пристосування:

Світловолокно. Матеріал вважається безпечним, виготовляється із акрилату. Світловолокно не горить, а має властивість плавитись. Термін служби матеріалу складає 20 років та більше. Матеріал не нагрівається, йому не страшна волога. Набір (один пучок) входить до 700 волокон.

Світлогенератор. Монтується під полотно, підключається до електроніки. Завдяки генератору можна створити мерехтливий ефект, але такий пристрій необхідно ховати від вологи.

Самі полотна виготовляються з таких матеріалів:

Плівка ПВХ. На ній може бути нанесений фотодрук. Такий спосіб вважається безпечним, якщо під час друку використовуються природні фарби. Плівка буває глянсовою або матовою.

Тканина. Як правило, використовується сатин, який наноситься малюнки з космічними видами.

Варіанти натяжної стелі зоряне небо

Є безліч варіантів, завдяки яким можна створювати зоряне небо на підвісній стелі.

Полотно із фотодруком. Найпростіший і недорогий варіант. Ціни на натяжні стелі зоряне піднебіння досить прийнятні. Колір може бути різним, наприклад, самий темний чорний або темно-синій.

Плівка із зірками з оптоволокна. Такий варіант дозволяє створити небо з розсипом зірочок. Плівка вибирається будь-якого кольору.

Планети та зірочки з світлодіодних лампочок.

Комбінування оптоволокна з фотодруком. Можна використовувати замість точкових лампочок оптоволоконні нитки, що імітують зірочки.

Фотодрук зі світлодіодним підсвічуванням. Зірки можна зробити зі світлодіодів, розмістити їх на полотно, оздоблене фотодруком.

Натяжні стелі з ефектом зоряне небо в Одесі можуть бути різними. Наша компанія займається встановленням таких конструкцій швидко та якісно. Вартість натяжних стель зоряне небо в Одесі в нашій компанії прийнятна, доступна практично кожному сучасному споживачеві.

Залишити відповідь