Опубліковано Залишити коментар

Замшеві натяжні стелі

Сьогодні нікого не здивуєш звичайними натяжними стелями. Їх часто застосовують під час оформлення різних приміщень. Як би там не було, серед великого асортименту видів є дуже цікаві та незвичайні моделі, а саме замшеві стелі в Одесі. Такі конструкції мають незвичайну фактуру, що нагадує замшу. Саме тому вироби отримали свою назву.

Що таке замшеві натяжні стелі?

Замшеві натяжні стелі – це унікальні полотна, що дозволяють створити гарне та незвичайне оздоблення. На даний момент такі стелі вважаються досить затребуваними. Завдяки їм можна створити дуже витончений та водночас сучасний декор.

Стелі даного виду не мають ідеально гладку поверхню, що надає їм власну особливість. Такі полотна мають досить широкий асортимент кольорів. Найчастіше замшеві стелі випускаються: білими, жовтими, синіми тощо.

Виділимо основні переваги стель:

Вважаються затребуваними серед багатьох сучасних дизайнерів.

Добре гармонують із будь-якими поверхнями.

Виготовляються із ПВХ, тому еластичні, безпечні для здоров’я. Крім того, на поверхні стель не осідає пил.

Замшева поверхня поєднується з тканинними матеріалами, при цьому завжди виглядає чудово. Дані композиції переважно застосовуються під час декорування інтер’єрів у старовинному стилі.

Варіанти замшевих стель

Виробники сьогодні не надають великої різноманітності кольорів замшевих стель. Але відтінків, які є в асортименті, достатньо, щоб вибрати оптимальний варіант для приміщення.

Найчастіше замшеві стелі натяжні в Одесі не повністю застосовують для декорування кімнат. Як правило, у роботі використовується лише частина, тобто робляться декоративні вставки.

Замшева фактура чудово підходить для оформлення таких приміщень, як: робочий кабінет, спальня або бібліотека. Сам матеріал добре поглинає звуки, отже, обравши замшеве полотно, можна позбутися небажаного шуму.

Замшева стеля вважається незвичайним та оригінальним варіантом при оформленні кімнати. Він робить приміщення розкішним та багатим.

Матеріал не рекомендується встановлювати в тих кімнатах, де сильна волога, оскільки через воду покриття втратить свою красу та якість.

З чого роблять замшеві натяжні стелі?

Для виготовлення замшевого полотна застосовується ПВХ плівка, яка декорується, як натуральна замша. Отримане покриття вважається міцнішим, ніж стелі з вінілу.

ПВХ плівка із замшевим покриттям має такі переваги:

Міцна, оскільки має значну товщину.

Має гарну еластичність.

Згодом не вигоряє, не провисає. Через деякий час матеріал не втрачає свій насичений відтінок.

Водонепроникна.

Має високу густину.

Має гарний термін служби.

Найбільш довговічні та якісні матеріали виробляють у Європі. Такі полотна не потрібно так часто міняти, виглядають вони згодом красиво та ефектно. Але вони мають один несуттєвий недолік – ціни на замшеві натяжні стелі в нашому регіоні досить високі.

Установка замшевих натяжних стель

Як правило, замшеві стелі встановлюються так само легко і швидко, як і інші види навісних полотен. Якщо у вас виникло бажання замовити установку такої стелі, дзвоніть нам. Наші фахівці швидко та якісно виконають власну роботу. Крім того, тільки у нас вартість замшевих стель в Одесі значно нижча, ніж у конкурентів.

Залишити відповідь