Опубліковано Залишити коментар

Матові натяжні стелі в Одесі.

Матові натяжні стелі в Києві значно відрізняються від глянсових полотен. У них трохи шорстка поверхня, тому полотна схожі з боку на стелю, яка була пофарбована або відштукатурена.

Багато людей думають, що за такими стелями важче доглядати. Однак вони помиляються. Матові полотна добре відмиваються, прості в експлуатації.

Головне достоїнства стелі даного типу – він має класичний зовнішній вигляд. Непрофесіонал не відразу відрізнить матове полотно від звичайної стелі.

Також відзначимо й інші переваги:

Ціни на матові натяжні стелі прийнятні, доступні для багатьох споживачів.

Покриття полотна має антистатичні властивості, тому на поверхні не осідає пил.

Стеля добре переносить вологу, тому підходить для встановлення на кухні або у ванній кімнаті.

Не має дзеркальної поверхні, що добре для маленького приміщення з високою стелею.

Матова стеля – ідеальний варіант для дитячої кімнати.

Варіанти матових натяжних стель

Матові стелі в Одесі бувають наступних видів:

Однорівневі. В даному випадку відсутня складна конструкція та обсяги. Але, незважаючи на це, стелі виглядають красиво, гармонують з будь-яким інтер’єром.

Двохрівневі. Візуально привертають увагу, виділяють плюси приміщення та певні зони.

Багаторівневі. Дані конструкції можуть мати безліч рівнів. Завдяки такій особливості створюються незвичайні композиції, інтер’єр стає по-справжньому унікальним.

За методом встановлення бувають такі типи:

Безшовні візерунок. Ширина одного полотна становить 5 м, що дозволяє покрити поверхню без швів.

Зі швами. Багато полотна мають невеликі розміри. Отже, щоб створити одне єдине полотно, робляться шви.

З чого виготовляють матові натяжні стелі

Матові натяжні стелі виготовляються з наступних матеріалів:

Плівки ПВХ. Стелі з даного матеріалу схожі на класичні стельові поверхні. Вони здатні вирівняти будь-яку поверхню, можуть стати чудовою заміною гіпсокартонної конструкції. Найголовніша перевага –  прийнятна вартість матових натяжних стель в Одесі. Крім того, матова плівка вважається універсальним матеріалом, тому вона добре виглядає в будь-якому інтер’єрі незалежно від стилістики кімнати.

Текстиль. Матеріал заздалегідь просочується поліестером. Отримана конструкція виглядає дорого, а поверхня має незвичайну фактуру. Тканинна стеля добре переносить перепади температури, досить міцна, швидко і легко встановлюється.

Сатина. Даний матеріал може відображати світлові відблиски, але у нього немає ефекту дзеркала. З переваг виділимо наступні: стелі роблять світліше приміщення, на сатині часто наносяться фотографії, на ринку представлений широкий асортимент відтінків.

Установка матових натяжних стель

Вся установка матової натяжної стелі відбувається в кілька етапів. Спочатку робиться розмітка, вказується рівень стелі.

Використовуючи розмітку, закріплюються багети, куди вставляється полотно. Після цього полотно фіксується у пазах. Для роботи часто використовується шпатель, за допомогою якого матеріал заправляється на своє місце.

Полотно фіксується у кількох місцях, перевіряється його натяг, після чого створюється поверхня, що має ідеальну гладь. Звернувшись до нашої компанії, ви отримаєте якісну роботу, виконану вчасно. Також у каталозі нашого інтернет-магазину «Steli» ви знайдете широкий асортимент полотен різних кольорів та фактур на будь-який смак.

Залишити відповідь