Опубліковано Залишити коментар

Фактурні натяжні стелі в Одесі

На даний момент вже практично не використовують штукатурку та фарбування під час обробки стельової поверхні. Ці варіанти замінили фактурні натяжні стелі в Одесі. Ці конструкції досить різноманітні та відрізняються власними характерними особливостями. Поверхні фактурних стель рівні вироби можуть виготовлятися з різних матеріалів, що мають специфічну фактуру.

Що являє собою фактурну натяжну стелю?

Фактурні стелі в Одесі є не новинкою на сучасному ринку будівельних матеріалів. На поверхню полотен наноситься рельєфний візерунок чи орнамент, після чого відбувається впечатування у структуру.

Незважаючи на наявність дефекту на основній стелі, натяжні полотна роблять його ідеально гладким. Фактурні стелі є дуже актуальними, підходять для будь-яких приміщень. Фіксується конструкція по всьому периметру кімнати. Саме полотно може бути єдиним або комбінованим (є окремо з’єднані деталі).

Основні переваги фактурної стелі:

На полотні за рахунок впорядкованого розсіювання зникають плями, які можуть зліпити і сильно блищати.

Поверхня з фактурою робить оптимальне світлове відбиття. Простий орнамент або текстура перетворюються на ідеальний збалансований фон.

Варіанти натяжних фактурних стель

Встановлення фактурних натяжних стель не завжди передбачає придбання дорогих полотен. Для конструкцій підійдуть найрізноманітніші варіанти.

Як правило, натяжні полотна бувають таких видів:

Однорівневі.

Двохрівневі.

Багаторівневі.

Найпопулярнішими вважаються стелі, що мають один рівень. Це класичні конструкції, для яких використовується матове полотно або із сатиновою структурою. Крім того, ціни на фактурні натяжні стелі даного типу є прийнятними.

По фактурі розрізняють такі типи стель:

Матові. На поверхні відсутні чіткі малюнки, візерунки. Поверхня не блищить, виглядає солідно.

Глянсовий. Поверхня добре відбиває світло, тому приміщення виглядає більше. Завдяки великому асортименту відтінків можна вибрати варіант з огляду на особливості інтер’єру кімнати.

Напівпрозорі. Якщо освітлювальні прилади встановлені правильно, створюється ефект вікна.

Металик. Найпопулярніші моделі. Зовні схожі на глянцеві полотна, але вони відсутні дзеркальний блиск.

Замшеві. Полотна нагадують натуральну замшу. Мають універсальну фактуру, тому добре виглядають у будь-якому інтер’єрі.

Сатинові. Стелі виглядають привабливо та виразно.

Мармурові. Полотна дуже схожі на натуральний камінь, тому мають солідний та пафосний зовнішній вигляд.

Як правило, фактурні натяжні стелі виготовляються із плівки ПВХ або тканини. З огляду на це вони також бувають таких типів:

Безшовні візерунок. Виконані у вигляді тонкого полотна, яке заздалегідь просочується добавками. Полотна еластичні, не бояться вологи, морозостійкі. Крім того, вони безпечні та вважаються екологічно чистими.

Звареними. На полотнах є шви, розміщені під прямим кутом щодо віконної рами.

Під час вибору матеріалу для підвісної конструкції особливу увагу варто приділити малюнку, якості та фактурі. Саме від цих показників залежатиме кінцева картинка та термін служби стелі.

Ми пропонуємо вам замовити встановлення стель, враховуючи свої побажання та бюджет. Ми маємо великий асортимент полотен, а також найнижчу вартість фактурних натяжних стель в Одесі.

Залишити відповідь